Maxbet – turneul Spaceman cu premii de 5000 Ron Cash

Pe durata promotiei, se vor acorda 50 de premii a cate 100 RON fiecare. Un participant poate castiga de mai multe ori in aceeasi zi.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Maxbet lanseaza un nou turneu pentru jucatorii pasionati – Turneul Spaceman, unde ofera premii in valoare totala de 5000 RON cash.

Ce aventura intergalactica atractiva! Tu cat de departe poti zbura?

Promotia se desfasoara pana pe 21 august 2022.

Inscrie-te la turneul Spaceman de pe Maxbet – premii in valoare de 5000 ron cash

Pentru a participa la turneu, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 350 rotiri gratuite la verificarea contului. Daca depui, primesti bonus 3333 RON si 333 rotiri gratuite.

Apoi, trebuie sa dai click pe butonul Participa din cadrul turneului Spaceman. O data intrat in noul univers, pune la bataie talentul de jucator si urca cat mai sus in top!

Miza minima este de 2 ron si este obligatoriu ca banii sa fie reali.

Pe durata promotiei, se vor acorda 50 de premii a cate 100 RON fiecare. Un participant poate castiga de mai multe ori in aceeasi zi. Unul dintre cei norocosi poți fi chiar tu sau cum ne place noua sa zicem: limita e universul!

Tine cont ca tabelul castigurilor se actualizeaza in timp real, afisand situatia actuala precum si cate premii au mai ramas. Nu vrem sa se epuizeze și tu sa nu fi participat, prin urmare inscrie-te cat de curand!

O veste si mai grozava acum spre final: Premiile sunt acordate sub forma de bani cash, neavand conditie de rulaj sau alte restrictii. Wow!

Nu mai sta pe ganduri si participa la aceasta aventura intergalactica cu Spaceman.

Norocul sa fie de partea ta!

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus