Mozzart – Pot de 14.000 Lei la turneul Vanatoarea de Dragoni

Jocuri eligibile in campanie: Reign of Dragons, Dragon Kingdom - Eyes of Fire, Floating Dragon, Dragon Tiger, Dragon's Throne, Dragon Tiger, 2 Dragons si multe altele.

Mozzart Logo
250

Rotiri

2023 RON

Bonus

Esti pregatit sa vanezi premii in valoare de 14.000 lei? Atunci trebuie sa participi la noul turneu lansat de Mozzart – Vanatoarea de Dragoni.

In total sunt 30 de castiguri pentru cele mai inalte locuri din clasamentul campaniei.

Promotia este valabila pana pe 21 august 2022.

Mozzart – Pot de 14.000 Lei la turneul Vanatoarea de dragoni

Cum poti participa?

Mai intai, sa iti faci cont la Mozzart. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% Pana la 1000 Lei + 50 Rotiri gratuite.

Apoi sa selectezi jocurile active in turneul Vanatoarea de dragoni. Dintre acestea poti alege: Reign of Dragons, Dragon Kingdom – Eyes of Fire, Floating Dragon, Dragon Tiger, Dragon’s Throne, Dragon Tiger, 2 Dragons si multe altele.

Cele 30 de premii vor fi acordate jucatorilor care au „vanat” cele mai inalte locuri in clasamentul competiei. Banii pusi in joc trebuie sa fie reali.

Primul premiu este in valoare de 4.200 lei, al doilea premiu este in valoare de 3100 lei si al treilea in valoare de 1700 lei.

Restul participantilor din top30 vor castiga premii cu valori cuprinse intre 700 si 50 lei.

Pozitia in clasament se stabileste in functie de valoarea cumulata a mizelor plasate de participanti  la jocurile mentionate mai sus.

Prin urmare, cu cat joci mai mult cu atat sansele de castig sunt si mai mari!

Fii un vanator iscusit si claseaza-te cat mai sus in top. Premiul cel mare poate fi al tau!

Mult succes din partea noastra!

 

 

Mozzart Logo
250

Rotiri

2023 RON

Bonus