50% bonus de la NetBet in fiecare vineri

50% bonus de la NetBet in fiecare vineri Logo

Rotiri

Bonus

NetBet are o promotie permanenta pentru fidelizarea jucatorilor si astfel ofera 50% bonus in fiecare vineri, pana la 200 RON.

Promotia are loc in fiecare vineri, pana pe 28 februarie, intre orele 20:00 si 23:59 CET si este rezervata jucatorilor care au efectuat cel putin o depunere de la inregistrare.

Cum primesti 50% bonus de la NetBet?

Daca nu ai inca cont la NetBet, inscrie-te acum si primesti 100 de rotiri gratuite, plus un super bonus de bun venit. Dupa aceea, in ziua de vineri intre orele mentionate trebuie sa faci o noua depunere si sa utilizezi codul bonus HAPPYHOUR2.

Codul valoreaza 50% bonus la depunere in limita a 200 RON. Primesti bonusul instant si te poti bucura de acesta in fiecare vineri, daca faci o depunere. Bonusul va fi valabil 7 zile de la data emiterii si astfel trebuie sa il utilizezi in perioada respectiva.

Pe platforma de cazino gasesti o multime de jocuri slot si mese de cazino live. La acestea poti folosi bonusul primit. De asemenea, daca esti un jucator constant poti face parte din Clubul Jucatorilor si te poti bucura de oferte special create pentru tine si premii constante.

Esti pregatit sa incepi o aventura in lumea cazinourilor online? Inscrie-te acum si profita de super oferte!

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus