Descopera premii zilnice din partea NetBet cand arunci zarurile

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

NetBet a lansat o super promotie pentru jucatori, in cadrul careia le ofera sansa sa castige super premii la aruncarea zarurilor.

Campania are loc pana pe 28 august si este rezervata jucatorilor care au efectuat cel putin o depunere pe NetBet Cazino.

Cum prinzi si tu un premiu de la NetBet?

Pentru a participa la promotie, trebuie sa ai cont la NetBet. Daca iti deschizi contul prin acest link primesti 100 rotiri gratuite in exclusivitate.

O fereastra cu zaruri iti va aparea la prima logare in cont a zilei. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe butonul „Arunca zarurile” si sa astepti sa vezi ce premiu ai castigat.

Premiile acordare in cadrul acestei promotii constau in premii fizice, premii cash, bonusuri cu valoare estimata si Runde Gratuite. Toti jucatorii au sanse egale de a castiga zilnic premii fizice, premii cash, bonusuri sau Runde Gratuite.

In functie de numarul cumulat la aruncarea zarurilor primesti un anumit premiu.

Pentru 2 puncte castigi pana la 10.000 NetPuncte, pentru 3 puncte primesti pana la 50% bonus la depunere, la 4 puncte primesti pana la 75 runde gratuite, 5 puncte primesti bonus la depunere de 100%, 6 puncte primesti pana la 200 rotiri gratuite cazino online la depunere, 7 puncte primesti pana la 75 runde gratuite, 8 puncte primesti bonus pana la 80 RON; 9 puncte primesti premiu cash de pana la 80 RON; 10 puncte primesti pana la 200 runde gratuite, 11 puncte bonus de pana la 400 RON; iar la 12 puncte castigi un premiu cash de pana la 400 RON.

Arunca acum zarurile la NetBet si bucura-te de super premii!

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus