Obtine premii cash la Cursa Catre Stele de pe Betano

In fiecare rundă valabilă pe care clienții o joacă, punctele sunt calculate folosind următoarea formulă: puncte = (suma câștigului / suma pariului). Dacă rezultatul este zecimal, atunci va fi rotunjit la cel mai apropiat număr întreg.

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Luna aceasta ai parte de o promotie incendiara la Betano, mai exact un turneu de vara cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare totala de 10.000 RON cash.

Campania se desfasoara pana pe 19 iunie.

Obtine premii cash la Cursa Catre Stele de pe Betano

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Betano. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% si pana la 1000 rotiri gratuite fara conditii de rulaj in functie de valoarea primei depuneri.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa te inscrii din pagina dedicata a turneului, sa joci la sloturile selectate si sa acumulezi cat mai multe puncte.

Vei primi puncte pentru fiecare pariu castigat la sloturile selectate pe care le regasesti in pagina turneului. Acumuleaza cat mai multe puncte si mentine-ti pozitia printre primii 30 de jucatori pana la incheierea promotiei.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Betano.

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus