Octombrie – Primesti miza inapoi la ruleta si blackjack in cazinoul NetBet

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Netbet lanseaza promotie dupa promotie in aceasta luna si iti ofera ocazia sa primesti miza inapoi pentru jocul la mesele Bucharest Roulette si NetBet Blackjack.

Campania are loc pana pe 16 octombrie.

Octombrie – Primesti miza inapoi la ruleta si blackjack in cazinoul NetBet

Pentru a participa la promotie, trebuie sa iti deschizi cont pe platforma. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 100% bonus pana la 2000 RON si pana la 300 rotiri gratuite. In exclusivitate, iti oferim 80 rotiri gratuite la inregistrarea prin link-urile noastre.

Revendica oferta din sectiunea Oferte disponibile a contului tau. Plaseaza o miza minima de 40 RON la mesele eligibile (Bucharest Roulette si NetBet Blackjack). Acceseaza sectiunea Bonus cu inscriere efectuata, revendica bonusul si accepta premiul rau zilnic. Poti revendica gratuite zilnic un joc de pana la 60 RON.

Daca esti nivel bronze, silver si +, pentru o miza de minimum 40 RON primesti 5 RON joc gratuit. Daca esti nivel gold, diamond si +, pentru o miza de minimum 200 RON primesti 20 RON joc gratuite. Daca esti nivel platinum, stellar si elite, pentru o miza minima de 400 RON, primesti 60 RON joc gratuit.

Joaca acum la mesele din cazinoul live eligibile de pe NetBet si primesti miza inapoi.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus