Pe Unibet poti castiga premii cash in fiecare zi

Tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi, sa alegi slotul favorit din selectia celor 40 de jocuri eligibile si sa te bucuri de castiguri uriase. Fiecare rotire cu bani reali la oricare dintre sloturile participate poate declansa, in orice moment, un premiu. Ce mai astepti?

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Unibet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura pana pe 29 iunie 2022.

Pe Unibet poti castiga premii cash in fiecare zi

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 333 rotiri gratuite cazino online si bonus 100% pana la 1000 RON la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Floating Dragon, The Hand of Midas, Buffalo King Megaways, Juicy Fruits, Bigger Bass Bonanza, Joker’s Jewels, Big Bass Bonanza Megaways, Book of the Fallen, 5 Lions Megaways si multe altele).

Miza minima pentru a fi eligibil este de 2.5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 1500 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice.

Bafta!

 

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus