Petrecerea fructelor cu 100 de premii pe Maxbet

Premiile acordate pentru ocupanții locurilor 1-20 sunt acordate sub formă de bani reali, fără cerință de rulaj sau alte condiții. Premiile acordate pentru ocupanții locurilor 21-100 sunt disponibile la slotul The Dog House Megaways.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Chiar acum ai parte de o mega promotie la Maxbet, mai exact Turneul Fruity Cash cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 50.000 RON cash sau o parte din cele 5.500 rotiri gratuite.

Campania se desfasoara pana pe 7 august.

Petrecerea fructelor cu 100 de premii pe Maxbet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti 350 rotiri gratuite la verificarea contului. Daca depui, primesti bonus 3333 RON si 333 rotiri gratuite.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei; sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Acestea sunt toate sloturile de la furnizorii EGT, Greentube, Pragmatic Play, Wazdan, Fazi și IsoftBet.  Pentru fiecare 5 RON pariati, vei primi 1 punct. Insa, vei primi puncte si pentru pariurile mai mici de 5 RON. In ceea ce priveste mesele de live cazino, vei primi 1 punct pentru pariurile de minimum 100 RON.

Jucatorii inscrisi care se claseaza pe primele 100 de locuri vor primi un premiu cash sau un premiu in rotiri gratuite.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus