Petrecerea inceputului de mai in cazinoul Admiral – Super premii zilnice!

Admiral Cazino Logo
500

Rotiri

5000 RON

Bonus

Se anunta 4 zile incendiare, iar acum are loc petrecerea inceputului de mai in cazinoul Admiral. Vei avea parte de 4 zile extraordinare pline de premii surprinzatoare.

Campania incepe azi si se incheie pe 3 mai (ora 23:59 CET).

Petrecerea inceputului de mai in cazinoul Admiral

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Admiral Casino. Inscrie-te prin acest link si ai parte de un bonus 100% pana la 900 RON, 100 RON gratuit la verificarea actelor si 50 rotiri gratuite dintre care 20 fara depunere.

In timpul perioadei promotionale, iti va fi dezvaluita zilnic o noua oferta. Ofertele zilnice vor include recompense alcatuite din runde gratuite la cele mai tari jocuri admiral, bonusuri la depunere de 100%, premii in vouchere sau bani bonus cu cerinte de rulare de 20 de ori mai mici.

Vei avea parte doar de o singura oferta pe zi, deci fii sigur ca te loghezi in perioada promotionala pentru a castiga super premii. Bonusul va fi creditat in maximum 48 de ore de la incheierea promotiei. Castigurile generate din rundele gratuite sunt considerate bani bonus si nu pot fi retrase inainte de indeplinirea conditiilor de rulaj.

Bafta!

Admiral Cazino Logo
500

Rotiri

5000 RON

Bonus