Pot de 311.000 RON cash saptamanal la Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Unibet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 25.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura saptamanal pana pe 10 februarie 2021, de joi pana miercuri.

Pot de 311.000 RON cash saptamanal la Unibet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Inregistreaza-te prin acest link si primesti pana la 350 rotiri gratuite fara conditii de rulaj in functie de valoarea primei depuneri.. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate ((Cowboys Gold, Release the Kraken, Pirate Gold Deluxe, Gems Bonanza, Wild Est Gold, Wild Wild Riches; Ultra Hold and Spin, Fruit Party, Chilli Heat, Joker’s Jewels; The Dog House Megaways, The Dog House, Book of Tut, Great Rhino Megaways; Scarab Queen, Sweet Bonanza, Wolf gold si Mustang Gold).

Doar mizele de minimum 2,5 RON in bani reali sunt luate in considerare pentru acest turneu. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 80 de premii zilnice.

Bafta!

 

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus