Premii cash aleatorii si turneu saptamanal la NetBet

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Daca vrei sa ai parte de extra castiguri jucand la sloturile tale preferate, atunci trebuie sa participi la cea mai noua promotie NetBet la sloturile Pragmatic Play si te vei bucura de premii in valoare de sute de mii de lei.

Turneul saptamanal se desfasoara pana pe 10 septembrie si sloturile eligibile sunt cele de la Pragmatic Play.

Premii cash aleatorii si turneu saptamanal la NetBet

Trebuie sa ai cont la Netbet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 2000 RON si 300 runde gratuite. In exclusivitate, iti oferim 80 rotiri gratuite fara depunere, la inregistrare.

Maratonul va contine 7 turnee ce au fiecare o durata de 7 zile si premii zilnice. Pentru a te inscrie la promotie, trebuie sa deschizi unul din sloturile video eligibile si sa te inscrii prin butonul OK. Toate rotirile in bani reali, de minimum 2,5 lei, participa la aceasta promotie.

Clasamentul se stabileste conform scorului fiecarui jucator. Punctajul din clasamentul turneului se bazeaza pe cel mai mare castig egalizat ajustat la valoarea mizei. Clasamentul este actualizat in timp real. Premiile turneelor sunt in valoare de 150.000 RON saptamanal, iar valoarea premiilor zilnice este de 23.000 RON.

Vor exista si 50 de premii speciale zilnice in fiecare saptamana. O runda de calificare poate declansa un premiu special.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus