Premii cash si rotiri gratuite puse la bataie la turneul Toamna in Cash – Maxbet

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei; sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Acestea sunt toate sloturile de la furnizorii EGT, Greentube și Pragmatic Play.

Maxbet Cazino Logo
333

Rotiri

3333 RON + 88 RON FARA DEPUNERE

Bonus

In luna septembrie ai parte de o mega promotie la Maxbet, mai exact Turneul Toamna in Cash cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 200.000 RON cash sau o parte din cele 10.000 rotiri gratuite.

Campania se desfasoara pana pe 12 septembrie.

Premii cash si rotiri gratuite puse la bataie la turneul Toamna in Cash – Maxbet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 88 RON fara depunere si bonus 200% pana la 1.800 RON la prima depunere.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei; sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Acestea sunt toate sloturile de la furnizorii EGT, Greentube și Pragmatic Play. Pentru fiecare 4 RON pariati, vei primi 1 punct. Insa, vei primi puncte si pentru pariurile mai mici de 4 RON.

Jucatorii inscrisi care se claseaza pe primele 700 de locuri vor primi un premiu cash; cuprins intre 30.000 RON si 50 RON sau un premiu in rotiri gratuite.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Maxbet Cazino Logo
333

Rotiri

3333 RON + 88 RON FARA DEPUNERE

Bonus