Premii de pana la 50.000 RON la turneele saptamanale Vlad Cazino

Vlad Cazino Logo
200

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii zilnice sau saptamanale ce iti pot aduce de pana la 50.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura  pana pe 16 decembrie 2020, de joi pana miercuri.

Premii de pana la 50.000 RON la turneele saptamanale Vlad Cazino

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inregistreaza-te prin acest link si primesti ai parte de un bonus substantial la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Santa, Leprechaun Carol, Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, Tomb of Scarab Queen, Great Rhino Megaways, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, Joker’s Jewels, chilli Heat, Hot to Burn si Fruit Party).

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 80 de premii zilnice.

In cadrul turneelor saptamanale va fi un fond de premiere de 174.000 RON, distribuit in 350 de premii cash. Punctajul din clasamentul turneului se bazeaza pe cel mai mare castig egalizat ajustat la valoarea mizei. Zilnic, vor fi 7 premii surpriza. O rotire poate declansa unul dintre premiile zilnice. Fondul de premiere al premiilor zilnice este de 29.325 RON distribuit in 80 de premii.

Bafta!

 

Vlad Cazino Logo
200

Rotiri

1500 RON

Bonus