Premii in fiecare zi pe NetBet – Pot de 2.500.000 RON

Jocuri eligibile: Wild West Gold™, Power of Thor Megaways™, The Hand of Midas™, Buffalo King Megaways™, Juicy Fruits™, Bigger Bass Bonanza™, Cash Bonanza™, 5 Lions Megaways™, Wild Beach Party™, Rainbow Gold™, Tic Tac Take™, Barn Festival™ si altele.

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

NetBet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Promotia se desfasoara pana pe 4 mai 2022.

Premii in fiecare zi pe NetBet – Pot de 2.500.000 RON

Pentru a putea participa la cursa trebuie sa ai cont la NetBet. Deschide-ti contul prin acest link si primesti pana la 500 rotiri gratuite fara depunere. Daca vrei sa depui, ar trebui sa stii ca NetBet are cel mai bun pachet de bun venit de pe piata. Astfel, primesti bonus pana la 5.000 RON si pana la 650 rotiri gratuite pentru primele 5 depuneri.

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din fereastra pop-up care apare in cadrul jocurilor eligibile.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (The Dog House Megaways™, Chilli Heat™, Fruit Party™, Big Bass Bonanza™, Madame Destiny Megaways™, Gems Bonanza™, Wild Wild Riches™ si multe altele).

Miza minima necesara pentru a participa este de 2.5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 1500 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus