Profita de pana la 70% reducere in Magazinul Clubului Jucatorilor

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Odata cu deschiderea unui cont la NetBet, poti deveni membru in Clubul Jucatorilor si te poti bucura de super avantaje.

Daca nu ai inca cont, inscrie-te prin acest link si esti eligibil pentru oferta de bun venit in exclusivitate: pana la 300 rotiri gratuite si bonus 100% de pana la 2000 RON, dar si 80 rotiri gratuite fara depunere primite la inregistrare.

Profita de pana la 70% reducere in Magazinul Clubului Jucatorilor

Punctele asociate Clubului Jucatorilor, se mai numesc si NetPuncte. Acestea se acumuleaza automat atunci cand joci pe bani reali la orice slot din sectiunea cazino sau la jocurile din Cazinoul Live.

Cu cat acumulezi mai multe puncte; cu atat avansezi mai repede la urmatorul nivel de jucator si te bucuri de o multime de beneficii.

Unele jocuri au eticheta Netpuncte++ si te ajuta sa acumulezi Netpuncte duble sau chiar triple.

NetPunctele pot fi folosite in Magazin Club de unde poti alege dintre bonusuri fantastice sau vouchere cash. De asemenea, exista si o multime de cadouri surpriza si extrageri lunare ce iti pot aduce super premii. Daca iti doresti sa ai parte de o experienta la cazino la superlativ, atunci cu siguranta contul la NetBet te va ajuta sa ai parte de asa ceva.

Intre 26 iunie si 10 iulie, ai parte de reduceri de pana la 70% in Magazinul Clubului. Astfel, te bucuri de mega reduceri la runde gratuite, bonusuri si premii cash.

Inscrie-te acum la NetBet si incepe sa acumulezi cate mai multe Netpuncte pentru a te bucura de super beneficii.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus