Prinde 400 runde gratuite de la NetBet

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus

NetBet a lansat o noua promotie pentru jucatorii sai, in cadrul careia le ofera ocazia sa castige pana la 400 runde gratuite, jucand la sloturile preferate din cazinou.

Grabeste-te sa te inscrii la promotie deoarece conteaza numarul de zile jucate pentru a obtine cat mai multe runde gratuite. Campania se incheie pe 7 octombrie.

Pana la 400 runde gratuite de la NetBet – Cum le castigi?

Pentru a participa la promotie trebuie sa ai cont la cazinoul NetBet. Daca te inscrii prin acest link primesti bonus 100% pana la 2000 RON si pana la 300 rotiri gratuite cazino online.

BONUS EXCLUSIV: Iti mai oferim 100 rotiri gratuite pe langa oferta standard, dintre care 50 rotiri gratuite fara depunere -> Inscrie-te!

Pentru a participa la promotie trebuie sa accesezi butonul de Inscriere. Mizeaza cel putin 40 RON la sloturile tale preferate NetBet Cazino. Poti catiga premiul Hot Seat, iar daca nivelul tau in Clubul Jucatorilor Diamond sau mai mare, primesti premiul x 2.

Numarul final de Runde Gratuite acordate, depinde de ”zilele jucate” si de statutul din Clubul Jucătorilor la incheierea promotiei. Jucatorii cu statutul Diamond, Platinum, Stellar si Elite vor fi recompensati cu Rundele Gratuite x 2 pentru fiecare ”Zi Jucata”.

In functie de numarul de zile jucate, primesti un anumit numar de runde gratuite. Astfel, pentru o zi, primesti 10 rotiri gratuite, pentru 2 zile primesti 25 rotiri gratuite; pentru 3 zile primesti 50 rotiri gratuite, pentru 4 zile primesti 100 rotiri gratuite, pentru 5 zile primesti 150 rotiri gratuite, iar pentru 6 zile primesti 200 rotiri gratuite.

Rundele Gratuite vor fi creditate in termen de 72 ore de la incheierea promotiei si vor putea fi jucate in termen de 7 zile de la data emiterii la sloturile: Egyptian King; Golden Tiger, Dragon Stone, Golden City.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus