Samsung Flip si 30.000 rotiri gratuite in cel mai nou turneu Vlad Cazino

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Chiar acum are loc un super turneu la sloturi  la Vlad Cazino, unde poti castiga o parte din cele 30.000 rotiri gratuite sau premiul cel mare, un Samsung Flip. Este momentul perfect sa te inscrii in turneu daca iti doresti sa ai super castiguri in timp de te bucuri de jocul la sloturi.

Turneul are loc pana pe 8 iunie (ora 00:59).

Samsung Flip si 30.000 rotiri gratuite in cel mai nou turneu Vlad Cazino

Trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus de 100% pana la 999 RON, 101 rotiri gratuite cazino online si 5 Tokenuri HexaPro.

Opteaza pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joci la oricare dintre sloturile eligibile de pe platforma, iar daca te numeri printre primii 200 de jucatori cu cel mai mare castig egalizat dupa 1 runda; vei lua o parte din cele 30.000 rotiri gratuite puse la bataie sau premiul cel mare. Sloturile participante la promotie sunt: Book of Ra, Power Star, Dolphins Pearl Deluxe, Sizzling Hot Deluxe; Plenty on Twenty, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Rumpel Wildspins, Book of Ra 6; Haul of Hades, Lucky Lady’s Charm si Flame Dancer.

Jucatorul de pe primul loc castiga un telefon Samsung Flip, iar cei de pe urmatoarele locuri rotiri gratuite la Flaming Hot.

Doar pariurile de cel putin 0,50 RON sau mai mult, in bani reali; sunt luate in considerare, iar pentru a fi eligibil in acest turneu trebuie sa joci minimum 1 runda.

Premiile sunt creditate automat in conturile jucatorilor, la sfarsitul turneului.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus