Turneu la sloturi in cazinoul Unibet – 100 de premii

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

In acest moment are loc un turneu la sloturi in cazinoul Unibet si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. 100 de jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 125.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare rulaj pentru a obtine chiar primul loc in clasament, cu un premiu de 25.000 RON cash.

Campania are loc pana pe 30 martie (ora 23:59 CET).

Turneu la sloturi in cazinoul Unibet – Cum te inscrii?

Daca nu ai inca cont la Unibet, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre sloturile selectate printre care se numara Super Flip, Mystery Joker, Moon Princess, Gemix, Troll Hunters 2 Viking Runecraft, Honey Rush, Rome of Madness, Fire Joker si Reactoonz. Primii 100 de jucatori cu cel mai mare rulaj vor imparti fondul de premiere de 125.000 RON ca;sh.

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 0,50 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus