Unibet te provoaca cu premii de 50.000 Lei

Joaca la sloturile selectate pe care le descoperi in pagina promotiei: Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Mystery Joker, Reactoonz, Dog House, Fruit Party, Hyper Joker Gold, Extra Chilli, Temble Tumble si multe altele.

Unibet Cazino Logo
150

Rotiri

1000 RON

Bonus

Participa si tu la cel mai nou turneu de la Unibet – Lucky Spin cu premii in valoare totala de 50.000 Lei cash. Vor fi in total 250 de premii si tot ce trebuie sa faci este sa joci la sloturile eligibile. 🀩

Promotia se desfasoara pana pe 25 august 2022, deci timp de doua zile iti poti testa abilitatile de jucator iscusit! πŸ₯³

Unibet si noul Turneu Lucky Spin – premii de 50.000 Lei

In primul rand trebuie sa ai cont la Unibet. Click aici pentru inregistrare si primesti 333 rotiri gratuite si bonus 100% pana la 1000 Lei la prima depunere.

Mai apoi, selecteaza turneul din pagina dedicata. Joaca la sloturile selectate pe care le descoperi in pagina promotiei. In total sunt 12 jocuri active: Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Mystery Joker, Reactoonz, Dog House, Fruit Party, Hyper Joker Gold, Extra Chilli, Temble Tumble si multe altele.

Tine cont ca pariul minim este de 1 leu, iar banii trebuie sa fie reali.

Daca te califici in primii 250 de participanti, vei primi automat un premiu. Vestea grozava? Marele premiu este in valoare de 12.500 Lei! πŸ”

Restul castigurilor se incadreaza intre 25-6.250 Lei, sunt in bani reali, nu au cerinte de rulare si sunt creditate dupa terminarea turneului.

Mai multe runde jucate constituie un avantaj! πŸ”₯ De ce? Spre exemplu, daca doi jucatori au acelasi scor, premiile turneului nu vor fi impartite. In cazul unei egalitati, va fi considerat castigator jucatorul care a castigat cel mai mult in cadrul perioadei eligibile si care a jucat cele mai multe runde.

Prin urmare, cu cat joci mai mult, cu atat cresc sansele de castig. πŸ†

Esti pregatit sa obtii un loc in clasament? Inscrie-te acum si joaca la sloturile preferate!

Iti tinem pumnii stransi! Hai la joc si Sa fie cu noroc! πŸ‘‘

Unibet Cazino Logo
150

Rotiri

1000 RON

Bonus