Vlad Cazino – Castiga un Ford Mustang, rotiri gratuite sau bani cash

Toti jucatorii care au pariat minim 50 RON in saptamana promotionala vor primi un premiu garantat ce consta in 30 rotiri gratuite la slotul Attila the Hun. Valoarea unei rotiri gratuite este de 0,40 RON.

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino a pregatit un mega concurs pentru jucatorii sai, in cadrul caruia le ofera ocazia sa castige o parte din cei 160.000 RON bani cash, rotiri gratuite, bani bonus, vouchere Bingo si 3 masini Ford Mustang.

Campania se desfasoara pana pe 26 iunie 2022.

Vlad Cazino – Castiga un Ford Mustang, rotiri gratuite sau bani cash

Trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 1500 RON si 200 rotiri gratuite la Rise of Ra.

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in promotie din pagina dedicata a acestuia. Pentru fiecare 50 RON  jucati la sloturi, Bingo sau Live Cazino vei primi un tichet la marea extragere.

Tichetele acumulate in saptamana anterioara vor participa la extragerea saptamanal unde poti castiga bani cash, bani bonus, rotiri gratuite sau vouchere Bingo. Toate tichetele acumulate în perioada promoției vor fi luate în calcul la Marea Extragere de la finalul promoției cu 3 masini Ford Mustang, de peste 50.000 EUR fiecare.

Joaca si castiga cat mai multe tichete, pentru a avea cat mai multe sanse la marea extragere.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus