Rotiri gratuite pentru jucatorii Vlad Cazino

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Celor de la Vlad Cazino le place ca jucatorii de la sa aiba cea mai buna experienta dintr-un cazino online. De aceea, pana pe 1 decembrie loialitatea acestora va fi rasplatita cu bonusuri extraordinare, care pot consta in sume de bani cash, rotiri gratuite la orice joc de cazino sau bonusuri zilnice la depunere.

Nu ai inca cont la Vlad Cazino? Deschide-ti prin intermediul acestui link si te bucuri de bonus 100% pana la 999 RON si 30 rotiri gratuite.

Afla totul despre promotiile de azi, mai jos:

 

Vineri la Vlad Cazino – pe tot parcursul zilei

Ai sansa sa castigi o parte din cele 2.500 rotiri gratuite puse la bataie daca joci la sloturile tale preferate de la Green Tube.

Turneul are loc in fiecare zi. Rotirile gratuite vor fi creditate automat in conturile castigatorilor dupa 72 de ore de la incheierea promotiei.

Joaca la oricare dintre sloturile Green Tube, pe orice miza doresti, dar nu mai putin de 0,5 RON.

Primii 25 de jucatori cu cel mai mare castig egalizat dupa 20 runde consecutive, impart pot-ul de 2.500 rotiri gratuite.

Vineri Seara – intre orele 20:00 – 23:00

Ai parte de 50 rotiri gratuite la Jumanji. Activeaza bonusul din sectiunea „Bonusurile mele”. Efectueaza o depunere de minimum 100 RON si primesti garantat 50 rotiri gratuite la slotul Jumanji.

Bucura-te de promotiile de vineri de la Vlad Cazino si de extra castiguri.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus