Vlad Cazino – Turneu cu 333 premii cash

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Participa la cel mai nou turneu la sloturi de la Vlad Cazino si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. Mai multi jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 28.500 RON. Este nevoie de putin noroc caci orice rotire de minimum 1 RON iti poate aduce unul dintre cle 333 de premii cash.

Turneul se desfasoara pana pe 21 octombrie (ora 23:59).

Vlad Cazino – Turneu cu 333 premii cash

Daca nu ai inca cont la Vlad Cazino, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia si joaca la oricare dintre sloturile selectate (Wild West Gold, The Champions, Master Joker, Triple Jokers, Aztec Treasure; Joker’s Jewels, Vegas Magic, Super Joker). Orice rotire de minimum 1 RON la aceste sloturi iti poate aduce unul dintre premiile cash; iar vestea buna este ca un jucator poate castiga mai multe premii in aceasta promotie.

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 1 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un premiu!

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus