Winmasters ofera jucatorilor rotiri gratuite si bonusuri de Craciun

Winmasters Cazino Logo
200 FARA RULAJ

Rotiri

1000 RON

Bonus

Daca joci in cazinoul Winmasters in luna decembrie te poti bucura de rotiri gratuite si bonusuri care te vor ajuta sa ai o parte de experienta castigatoare la cazino si sa te bucuri de extra bonusuri.

Afla mai multe despre promotiile Winmasters

Daca nu ai inca cont la Winmasters, inscrie-te acum si primesti bonus 100% pana la 1500 RON si 20 rotiri gratuite. Dupa aceea, intra in categoria promotiilor si alege-ti preferata dintre:

Oferta cu bonus de 25 RON

Poti profita de aceasta oferta pana pe 3 ianuarie. Tot ce trebuie sa faci este sa joci la unul dintre cele mai bune 10 sloturi ale anului. La fiecare 100 runde castigate cu mize minime de 1 RON, te vei bucura de 25 RON bonus. Cele mai populare 10 sloturi din promotie sunt Skulls of Legend, The Great Chicken Escape, 5 Juggle Fruit, 27 Wins, Super Diamond Wild, 5 Great Star, Sabaton, Contact, John Hunter and the Aztec Treasure si Vegas High Roller.

Oferta cu 10 rotiri gratuite de Craciun

Poti profita de aceasta oferta pana pe 7 ianuarie. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de sloturile tale preferate la cazinou in perioada promotionala. Pentru fiecare 20 runde castigate cu turnover de minimum 150 RON esti eligibil pentru oferta. Accepta oferta si 20 rotiri gratuite vor fi disponibile pe slotul Holiday Season.

Oferta cu 50% pana la 500 RON bonus

Poti profita de aceasta oferta pana pe 3 ianuarie. Astfel, trebuie sa efectuezi o depunere de minimum 50 RON in perioada promotioanala. Primesti bonus 50% pana la 500 RON. Castigul maxim provenit din bonus este de 1000 RON.

Prinde acum promotiile Winmasters si bucura-te de extra castiguri.

Bafta!

Winmasters Cazino Logo
200 FARA RULAJ

Rotiri

1000 RON

Bonus