Live Blackjack eFortuna – Castiga 100 lei bonus

 Logo

Rotiri

Bonus

Cazinoul Live de pe eFortuna iti ofera cea mai apropiata experienta a cazinourilor reale in mediul online, iar acum au o super promotie pentru iubitorii de Live Blackjack.

In cazinoul eFortuna gasesti jocurile de cazino preferate precum Ruleta sau Blackjack. In cazinoul live vei fi intampinat de dealeri experimentati care vor fi alaturi de tine in drumul spre castiguri uimitoare.

Promotia cu premii la Live Blackjack se desfasoara pana pe 31 decembrie si iti aduce premii substantiale.

Cum castigi si tu 100 lei la Live Blackjack?

In primul rand trebuie sa ai cont la eFortuna. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 100 rotiri gratuite si un bonus la depunere de pana la 2000 RON.

In cazino-ul eFortuna ai parte de cele mai populare jocuri de masa, ce au limite de pariere diferite pentru a te bucura de fiecare joc exact asa cum trebuie. Blackjack sau jocul care aduce castiguri substantiale chiar si incepatorilor. Fiind cel mai cunoscut joc de carti, acesta combina norocul, intuitia si strategia. Tocmai de aceea, eFortuna a lansat o promotie pentru acest joc de masa. Daca vei castiga cu 5 carti contra dealerului, vei primi un bonus de 100 lei cu cerinte de rulare 1x.

Bonusul de 100 lei va fi acordat pariurilor castigatoare care indeplinesc conditiile de eligibilitate si care au fost plasate la o miza de cel putin 50 RON.

Joaca acum Live Blackjack si obtine bonusul de 100 lei!

Bafta!


Warning: Attempt to read property "ID" on bool in /home/cazzino/web/www/wp-content/themes/casino/public/single-promotion.php on line 196
Live Blackjack eFortuna – Castiga 100 lei bonus Logo

Rotiri

Bonus