Sloturi online – Reguli de joc

Jocul la cazinourile online este un mod de distractie in intreaga lume, iar jocul la sloturi online este cu siguranta plin de adrenalina. Multe cazinouri online disponibile ofera o multime de jocuri diferite si probabil, cea mai mare categorie de jocuri este reprezentata de sloturile online.

Unii oameni considera jocurile de slot o irosire de timp. Insa, te sfatuim sa incerci Lucky Lady’s Charm si sa vezi ca are pregatit pentru tine. Nu ai nevoie de abilitati importante pentru a juca la sloturi. Cu toate acestea, exista anumite cunostinte pe care trebuie sa le ai despre sloturi si caracteristicile acestora.

Exista tipuri de sloturi diferite

Sloturile sunt variate. Unele jocuri slot sfideaza chiar si cele mai elementare caracteristici a ceea ce am numi sloturi, insa chiar asa sunt.

Sloturi – Aceste termen este numele unei categorii extrem de variate de jocuri. Astfel, toate sloturile au cateva elemente de baza precum un set de simboluri, mecanisme care afiseaza combinatii aleatorii, etc. Anumite sloturi utilizeaza role, altele nu. Unele sloturi au caracteristici bonus, altele nu.

Sloturi cu fructe – Acest tip de sloturi este caracterizat prin prezenta simbolurilor sub forma de fructe, ce amintesc jucatorilor de masinile de sloturi clasice regasite in orice cazinou offline. Sloturile cu fructe, totusi, nu urmeaza modelul vechi de 3×3 ci au mult mai multe role si randuri, dar si caracteristici bonus incluse.

Video sloturi – Termenul de video slot este folosit pentru a descrie elementul vizual al unui joc. Sloturile video folosesc, de obicei, un design mai modern si animatii, fiind o modalitate excelenta pentru dezvoltatorii de jocuri de a-si arata creativitatea si abilitatile. In cele mai multe cazuri, exista o forma de animatie in miscare in afara de role.

Sloturi cu Jackpot – Acest termen este folosit pentru a descrie tipul de premii oferit de un slot, adica un jackpot. Sloturile Jackpot pot fi sub orice forma si dimensiune, daca au bonusul jackpot inclus, Jackpot-urile pot fi locale, in retea, fixe sau progresive.

Sloturile 3D – Sloturile 3D sunt cele care utilizeaza redarea 3D in locul clasicului 2D. Acestea folosesc aceeasi tehnologie ca si filmele 3D, pentru a le oferi un aspect deosebit de modern.

Simbolurile din sloturi

Un joc de cazino nu poate fi numit slot daca nu are simboluri. Aceste pictograme determina totul, de la castiguri, pana la declansarea bonusurilor.

Simboluri cu valoare redusa: Tabelul de plati dintr-un joc slot va afisa o serie de simboluri ordonate in ordinea valorii. Simbolurile cu valore redusa vor plati mai putin decat simbolurile cu valoare mare atunci cand o combinatie castigatoare ajunge pe linia de plata. Simbolurile regale sunt adesea simboluri cu valoare mic in sloturile in care se regasesc.

Simboluri cu valoare ridicata: Aceste simboluri sunt mult mai ofertante cand ai parte de o victorie. Simbolurile cu valoare ridicata sunt deseori unice pentru slotul respectiv si sunt reprezentate de anumite caractere sau motive in stransa legatura cu tema jocului.

Nu exista un slot care sa se potriveasca tuturor, Jocurile pe care le alegi depind de obicei de doi factori, bugetul disponibil si stilul de joc.

Jucatorii cu un buget mai mic au tendinta de a acorda prioritate unui joc mai lung fata de un castig mare; ce vine si cu riscuri mai mari. Cei cu bugete mai mare au mai multe resurse pentru a gasi o combinatie de mize cu risc ridicat sau scazut.

Stilul de joc are si un impact direct. Preferi sesiuni scurte si intense de joc? Sau esti, mai degraba, un jucator casual?