Alegerea slotului online potrivit – Tips&Tricks

Industria sloturilor online este plina de entuziasm si distractie, dar alegerea slotului online potrivit poate fi colpesitoare deseori.

Exista atat de multe optiuni disponibile in ceea ce priveste jocurile slot, incat uneori este imposibil sa iei o decizie. Atunci cand faci in cele din urma alegerea probabil te vei intreba daca ai luat decizia corecta.

In fiecare luna sunt lansate noi sloturi si fiecare ofera ceva diferit. Este de la sine inteles ca daca joci pe bani reali doresti sa stii exact unde se duc acele fonduri.

De aceea, este important sa alegi un joc slot de la un furnizor de sloturi cunoscut si sa joci la un cazino online licentiat.

Tipul de slot

Sa incepem cu elementele de baza, astfel incat sa stii ce tip de slot sa alegi. In primul rand, trebuie sa te decizi ce doresti de la acest joc. Daca doar vrei un slot simplu si distractiv atunci poti opta pentru sloturi cu 3 role. Acesta este cel mai semanator cu o masina de sloturi din cazinourile offline si un joc intuitiv.

Daca iti doresti un slot mai serios, atunci poti opta pentru un slot cu 5 role sau mai multe.

De asemenea, unele sloturi au integrate clipuri video pentru a face actiunea mai distractiva, deci te poti bucura de ele.

Linii de plata la sloturi

O linie de plata este linia de simboluri pe care trebuie sa o ai pentru a castiga. Clasica linia de plata este de trei semne stralucitoare ale dolarului. Unele sloturi au doar cateva linii de castig, precum Dazzle, ceea ce inseamna ca este mai usor sa te concentrezi asupra actiunii.

Exista sloturi online cu un numar mare de linii e plata precum Panda Magic, insa acestea pot fi greu de urmarit mai ales daca esti la inceput.

De asemenea, exista doua tipuri de pariuri la sloturi: fixe si reglabile. Atunci cand optezi pentru un pariu fix nu pot schimba numarul de linii pe care ai pariat, insa la pariul reglabil acest lucru este posibil.

Alegerea slotului online potrivit – Sloturi cu jackpot

Vei intalni o multime de sloturi cu jackpoturi atunci cand joci in cazinourile online.

Un jackpot progresiv este unul care progreseaza literalmente in valoare, pe masura ce jocul avanseaza.

Un jackpot in retea este unul in care fondul de premiere este alimentat de mai multe jocuri.

Un jackpot local este unul limitat la o anumite locatie, mai exact doar la un anumit cazino online.

Cauta sloturi precum Mega Fortune sau Mega Moolah daca iti doresti jackpoturi imense.