Ruleta – Reguli de joc

Jocul clasic de ruleta necesita o mica introducere. Caracterizat prin faimoasa roata de ruleta, acest joc de cazino a animat multi jucatori de-a lungul anilor. Daca esti nou in joc, trebuie totusi sa stii regulile care exista intre diferitele tipuri de ruleta.

Unul dintre cele mai bune lucruri cu privire la ruleta este faptul ca este destul de usor de jucat, mai ales daca ai experienta la cazinourile online. Spre deosebire de sloturi, la ruleta trebuie sa iei in considerare diferitele tipuri de pariere si locul in care le plasezi.

Cum poti paria la ruleta?

Poti paria pe un singur numar de pe roata si pe toate celelate optiuni care sunt prezentate in grila numerotata pe masa. Daca joci ruleta europeana, poti plasa pariuri pe 37 de numere, inclusiv 0. Daca joci ruleta americana, poti plasa pariuri pe 38 de numere, inclusiv 0 si 00.

Exista doua sectiuni pe care poti paria, fia pe cea din interios, fie pe cea din exterior. Practic, pe sectiunea din interior vei plasa pariuri individuale apropiate ca pozitie sau grupuri de pana la sase numere.

Pe sectiunea din exterior poti face chiar si sase pariuri a cate 12 numere. Aceasta sectiune contine perechi de pariuri pentru culoarea rosie si culoarea neagra, high si low sau par si impar.

De asemenea, poti plasa pariuri pe o line (2 numere) sau pe un colt (4 numere) in cadrul grilei. Daca alegi acest tip de pariu, practic pariezi pe faptul ca bila se va opri pe respectivele zone.

Daca intr-adevar vrei sa castigi la ruleta online, ar trebui sa cunosti urmatorii termeni, care te vor ajuta sa plasezi pariuri informate.

Parierea in linie

Parierea in lini este atunci cand plasezi un pariu pe linia care separa doua numere, deci nu pe un singur numar.

Parierea de tip bloc

Parierea de tip bloc este atunci cand plasezi un pariu sau mai multe pariuri pe un bloc de numere de pe masa de ruleta.

Roata cu un singur zero

Roata cu un singur 0 este prezenta doar in versiunea europeana a jocului de ruleta.

Roata dubla

Roata dubla este versiunea de joc americana a ruletei. Buzunarul extra, numerotat 00, ajuta jucatorul sa faca diferenta intre ruleta americana si cea europeana.