Jocul de ruleta pentru incepatori

In timp ce din punct de vedere matematic, jocul de ruleta nu este cea mai buna alegere pentru a face bani, acesta continua sa fie popular printre amatorii de jocuri de cazino. Multi jucatori aprecieaza ruleta deoarece este usor de inteles si relativ usor de jucat. Desi ritmul jocului este destul de lent, ruleta online continua sa le ofere jucatorilor adrenalina la maximum. Astfel, mai jos iti vom oferi cateva sfaturi daca esti incepator in jocul de ruleta.

Alege pariurile exterioare

Deoarece jocul de ruleta este alcatuit din pariuri interioare si exterioare, trebuie sa cunosti avantajele si dezavantajele ambelor tipuri. Cand vine vorba de pariurile interioare, acestea platesc o multiplicare mai mare a pariului tau. Dezavantajul este ca, cu cat sunt mai mari platile, cu atat este mai greu sa nimeresti numerele de care ai nevoie.

Dezavantajul pariurilor exterioare este ca primesti o multiplicare mai mica a pariului tau, insa este mai probabil sa castigi.

Joaca ruleta europeana online

Am mai spus acest lucru. Ruleta online europeana are doar 37 de numere, iar ruleta americana are 38 de numere. Desi diferenta este mica, acest lucru are un efect semnificativ asupra marginii casei.

Marginea casei la ruleta americana este de 5,26%, in timp ce la ruleta europeana este de doar 2,7%.

Incearca o strategie de pariere pe coloana

Parieaza pe culori sau pe tipul de numar. In esenta plasezi un pariu ca bila se va opri pe unul din numerele din coloana. Aminteste-ti ca pariurile pe coloana sunt pariuri exterioare deci potentialul de castig este mai mare.

La inceput este bine sa joci gratis

Unul dintre cele mai mare avantaje ale jocului de ruleta online este faptul ca o poti incerca gratuit, inainte sa pariezi pe bani reali. Daca nu esti siguri cum se joaca cea mai buna decizie este sa incerci versiunea gratuita. Odata ce esti mai increzator, pot opta pentru parierea pe bani reali.

Asigura-te ca stii tipurile de pariuri disponibile, impreuna cu probabilitatile de castig, astfel incat sa ai o rata de succes mai mare.

Joaca ruleta online la cazinouri online de incredere

Nu te inscrie la niciun cazino online fara sa stii totul despre el. Joaca intotdeauna la un cazino online licentiat, caci degeaba castigi daca nu iti poti retrage castigurile. Din fericire, deja am facut toate cercetarile necesare pentru tine. Alege-ti cazinoul preferat din toate cele disponibile si incearca jocul de ruleta.