Baccarat

Ce este Baccaratul?

Multi oameni care trec pragul unui cazino se intreaba ce e cu acea zona eleganta si exclusivista in care jucatorii sunt extrem de fericiti adunati in jurul unei mese. De cele mai multe ori, este vorba de baccarat.  Acest joc de carti bazat exclusiv pe sanse are o istorie lunga. Desi pare a fi complicat este de fapt unul dintre cele mai simple jocuri de cazino existente.

Cum a aparut Baccaratul?

Baccarat are radacini adanci incepand cu Evul Mediu. Acest joc s-a bucurat de o renastere remarcabila atunci cand au aparut cartile de tarot. Jocul a devenit favorit in randul nobilimii europene, iar numele baccarat probabil provine dintr-un cuvant italian ce inseamna „zero”. Versiunea contemporana a baccaratului jucata in multe cazinouri offline, cunoscuta sub numele de mini-baccarat, a aparut din dorinta jucatorilor americani de a inlatura grandoarea ce venea odata cu baccaratul clasic. Regulile au fost simplificate si astazi jocul se bucura de o popularitate uimitoare in cazinourile din intreaga lume.

Ce este Baccarat Online?

Jocurile de noroc online au devenit extrem de populare in 1990. In acest caz, companiile de software au decis sa creeze si jocuri de baccarat. Astfel, acestia au reusit sa iti multumeasca pe deplin jucatorii online. Astazi, majoritatea cazinourilor online renumite au baccarat in suita de jocuri, cu limite diferite de pariere pentru a multumi orice jucator.

Care este obiectivul Baccaratului?

Baccaratul este un joc de carti in care jucatorul nu are nevoie de anumite competente sau cunostinte, in afara de necesitatea de a plasa un pariu impotriva rezultatului jocului. Exista doua parti intr-un joc de baccarat, cunoscute traditional prin denumirile lor traditionale: Punto (jucator) si Banco (Bancher). Cei doi trebuie sa incerce sa ajunga cat mai aproape de un total de 9 din cartile pe care le primesc la impartire. Cartile regale au valoarea 0, asul are valoarea 1, iar restul cartilor au valoarea lor nominala. Jucatorii isi plaseaza pariurile pentru a vedea care parte reuseste sa ajunga la suma 9 cu o mana de doua sau trei carti.

Care este cea mai cunoscuta strategie pentru Baccarat?

Deoarece baccaratul este un joc de noroc, nu exista prea multe lucruri pe care jucatorii sa le poata face in ceea ce priveste invatarea unei strategii castigatoare. Desigur, exista intotdeauna cai si mijloace pentru a minimiza pierderile si acestea pot fi invatate prin jucarea baccaratului si folosirea bunului simt in ceea ce priveste alegerea nivelului de joc si bugetul disponibil de pariere.

Cum se joaca Baccarat in turnee?

Cazinourile online sunt locul perfect pentru ca jucatorii sa se bucure de turnee interesante de baccarat. Aici, jucatorii pot plati o taxa de intrare si pot juca cap la cap cu alti fani ai baccaratului. Castigatorul turneului are parte de castiguri substantiale, iar jucatorii buni vor gasi cu siguranta aceste turnee extrem de profitabile.