Strategii in baccarat pentru incepatori

Daca esti nou in jocul online de baccarat, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece aici vei gasi strategii in baccarat pentru incepatori si toate informatiile de care ai nevoie. Am construit pentru tine o lista cu sfaturi in jocul de baccarat si o poti folosi daca doresti sa iti sporesti sansele de castig.

Aceste sfaturi se aplica doar la jocul de baccarat din cazinourile online, nu si in cele offline. Desigur, aceste sfaturi nu iti vor oferi un avantaj major, dar cu siguranta te vor ajuta sa iti imbunatatesti jocul.

Verifica intotdeauna sansele din baccarat

Acest lucru ar putea fi evident, dar ai fi surprins cati jucatori incearca baccarat fara sa stie cotele de pariere pentru fiecare mana. Chiar daca stii sansele de baza, trebuie sa verifici informatiile inainte de a te apuca de joc.

Comisionul normal dedus din pariurile plasate pe Bancher sunt de 5%. Desi exista si cazinouri care cer un comision de 25%. Desigur, exista si cazinouri care cer un comision mai mic de 5%, insa ele sunt destul de rare. Cotele normale ale parierii pe Jucator sunt de 1:1, iar acest lucru nu variaza. Pe de alta parte, pariul pe egalitate, plateste intotdeauna 8:1. Insa, noi te sfatuim sa eviti pariul pe egalitate.

Cel mai bine este sa pariezi pe Jucator

Desi o multime de alte website-uri recomanda parierea pe Bancher, noi credem ca nu merita. Desi are cote mai bune decat pariul pe Jucator, comisionul parierii pe Bancher inseamna ca vei avea un castig mai mic dupa aceea.

Opreste-te din joc atunci cand castigi

Acesta este cel mai bun sfat pe care ti-l putem oferi, azi si intotdeauna. Inainte de a incepe o sesiune online de baccarat, analizeaza ceea ce astepti sa castigi cu strategia de pariere.

Daca bugetul tau este de 1000 lei, atunci trebuie sa te gandesti la o suma de bani cu care ai fi multumit sa pleci de la masa. Fie ca este vorba de 500 lei sau 700 lei, odata ce ai castigat suma respectiva trebuie sa te opresti. Poti juca si in alta zi!

Joaca sesiuni scurte de baccarat

De cele mai multe ori, marginea casei va reusi sa iti ia aproape toate castigurile. Nu exista niciun sistem de pariuri sau strategie care sa te ajute sa depasesti avantajul casei.

Daca faci o decizie inteleapta si alegi sa joci un anumit numar de sesiuni de joc, sa spunem 40, numara-le pe masura ce joci. Odata ce le-ai jucat pe toate, accepta pierderea sau profitul si iesi din joc. Nu te duce sa recuperezi pierderile, deoarece acest lucru nu se va intampla.

Strategii in baccarat pentru incepatori – Nu te abate de la strategia ta de pariere

Cand ai ales o strategie de pariera specifica si ai inceput sa joci, indiferent de experienta de care ai parte, este mai bine sa o respectiv in continuare.

Cu exceptia cazului in care vezi ca ai parte de profituiri consecutive, este momentul sa te opresti din joc si sa iei banii atunci cand s-au terminat sesiunile de pariere. Multi jucatori sunt insa frustrati atunci cand au parte de pierderi si sunt tentati sa mareasca pariul pentru a si le recupera.

Cand exista o strategie de pariere, trebuie sa stii ca vor exista si pierderi. Accepta faptele si respecta regulile strategiei.

Gestioneaza-ti bugetul

Acest sfat nu se aplica numai jocului online de baccarat, ci tuturor jocurile si jucatorilor de cazino. Vei avea parte intotdeauna de pierderi, dar si de castiguri.

Principala ta prioritate trebuie sa fie bugetul alocat. Gandeste-te cati bani esti dispus sa pierzi si cand ai atins suma respectiva retrage-te din joc.