Exista trei tipuri de pariuri la Baccarat

Trei pariuri in Baccarat

Sunt disponibile trei tipuri de pariuri la Baccarat. Fii atent la marginea casei si comisionul casei atunci cand plasezi pariurile la acest joc.

Trei pariuri in jocul de cazino Baccarat

Baccarat este un joc destul de simplu, in ceea ce priveste strategia de pariere. In timp ce in cazul altor jocuri de cazino, exista o multime de variante de pariere, baccaratul are doar trei.

Cele trei pariuri la Baccarat explicate pe intelesul tau

Cele trei pariuri la Baccarat disponibile in joc sunt parierea pe Bancher, pe jucator sau egalitate. Mana castigatoare in Baccarat este mana cu valoarea cea mai apropiata de noua. Jucatorii castiga prin prezicerea si parierea pe mana care va primi valoarea baccarat cea mai apropiata de noua. Ti le explicam in detaliu mai jos.

Pariul pe Bancher

Din cauza naturii jocului, pariul pe bancher este de obicei cel mai popular tip de pariere. Avantajul casei este cel mai mic pentru acest pariu. Regulile privind momentul in care bancherul poate trage sau nu a treia carte, fac din acest pariu unul si mai popular. Cotele sunt de asa natura incat mana banchetului este mana cea mai probabila pentru a obtine o valoare apropiata de noua si prin urmare sa castige runda.

Deoarece pariul pe bancher are sanse atat de mari sa iasa, cazinourile primesc un comision de 5% din pariurile castigatoare plasate pe aceasta mana. Este foarte important ca jucatorul sa se asigure ca are suficiente fonduri pentru a acoperi comisionul casei sau sa puna comisionul deoparte dupa fiecare castig. Pariul pe bancher plateste 1 la 1, minus comisionul de 5%.

Pariul pe Jucator

Pariul pe jucator este la fel ca si pariul pe bancher, cu exceptia faptului ca se pariaza pe mana opusa. Este un pariu pus pe mana jucatorului, care va avea cea mai apropiata valoare de noua.

Mana jucatorului, desi are sanse destul de bune sa castige, nu este la fel de profitabila ca mana Banchetului. Motivul pentru acest lucru este faptul ca regula de primire a unei a treia carti pentru jucator este mai putin favorabila decat cea pentru bancher. De asemenea, mana jucatorului trage a treia carte fara sa stie ce are bancherul in mana. Pariul pe jucator plateste 1 la 1 si nu exista comision in acest caz.

Pariul pe Egalitate

Acest pariu este considerat a fi unul dintre cele mai putin intelepte tipuri de pariuri. Acest tip de pariu se aplica in cazul in care consideri ca valoarea cartilor din mana jucatorului si din mana bancherului este egala. Nu conteaza valoarea, insa mainile trebuie sa se incheie cu aceleasi valori. Sanselor ambelor maini de a intoarce aceleasi valori sunt oarecum mici. Avantajul casei pentru acest tip de pariu este mai mare. Pe de alta parte, daca un jucator castiga cu acest tip de pariere, castigul este de 8 la 1, mult mai mult fata de celelalte doua tipuri de pariere.