Cotele de castig in Baccarat

Ce trebuie sa stii despre cotele de castig in Baccarat

Cotele de castig variaza de la un tip de baccarat la altul, de la 1% pana la peste 20%. Uita-te dupa diferite variante de joc si la cotele de castig oferite.

Cotele de castig in baccarat pentru jocul cu 8 pachete de carti

Atunci cand joci baccarat cu 8 pachete de carti, marginea casei este de 1,24% pentru pariul pe jucator, 1,06% pentru pariul pe bancher, si 14,36% pentru egalitate.

Cotele de castig in baccarat pentru jocul cu 6 pachete de carti

Atunci cand joci baccarat cu 6 pachete de carti, marginea casei este de 1,24% pentru pariul pe jucator, 1,06% pentru pariul pe bancher, si 14,44% pentru egalitate.

Cotele de castig in baccarat pentru jocul cu un pachet de carti

Atunci cand joci baccarat cu un pachet de carti, marginea casei este de 1,29% pentru pariul pe jucator, 1,01% pentru pariul pe bancher, si 15,75% pentru egalitate.

Jocul de baccarat cu 3 carti

Cand joci baccarat cu 3 carti, marginea casei este de 2,41%. Exista 10 tipuri de pariuri disponibile pe punctele totale ale dealerului. Pariul pe egalitate plateste 20:1. Insa, regina ca pentru a castiga pe egalitate, atat valoarea cartilor, cat si numarul lor trebuie sa fie egal.

Alte cote in jocul de Baccarat

Este posibil sa primesti un castig mai mic de 5% pentru pariurile castigatoare pe bancher. In unele cazinouri, pariul castigator pe egalitate plateste 9:1.