Sistemul de numarare al cartilor de Blackjack

Bazele Blackjack-ului – Sistemul de numarare al cartilor

Exista mai multe tipuri de numarare a cartilor de blackjack. Unii jucatori cred ca numararea cartilor de blackjack ii poate ajuta sa castige jocul.

Ideea din spatele numararii cartilor de blackjack

Desi este nevoie de putin noroc, jocul de blackjack este considerat a fi un joc de indemanare. Aici intervin sistemele si strategiile de numarare a cartilor de blackjack. Multi experti in numararea cartilor de blackjack cred ca o astfel de metoda poate contribui la cresterea sanselor de a castiga la mesele de blackjack.

Intre conceptul de numarare a cartilor de blackjack este de a incerca sa determini numarul de casrti mici si mari care raman in pachetul de carti. Pentru a-ti explica mai simplu, acest lucru inseamna ca trebuie sa te concentrezi asupra cartilor si sa memorezi cartile care raman si care pot urma. Acest lucru va creste sansa ta de castig.

Exista diferite sisteme de numarare a cartilor de blackjack, dar toate aceste sisteme tin cont de cartea care este impartita. Ideea unui astfel de sistem de urmarire este de a crea o imagine a cartilor care raman in pachet si care ar putea fi impartite.

Sistem pozitiv de numarare a cartilor de blackjack

Un sistem pozitiv de numarare a cartilor de blackjack poate fi explicat in sistuatia in care un numar mare de carti inferioare au fost deja impartite; lasand astfel o cantitate relativ mare de carti mai mari care urmeaza sa fie impartite. In acest caz, exista anumite elemente in favoarea jucatorului. Sansele sunt mai mari pentru un jucator sa primeasca un blackjack. Exista, de asemenea, o probabilitate mai mare ca mana dealerului sa depaseaza 21 mai frecvent atunci cand raman mai multe carti mari neimpartite. In plus, exista sanse mai mari ca un jucator sa primeasca mai intai carti mai bine.

Potrivit sistemului de numarare a cartilor de blackjack, atunci cand un jucator vede ca este pozitiv si ca pare sa aiba o margine, atunci suma pariurilor tinde sa devina mai mare. Cu toate acestea, numararea efectiva ar trebui sa continue; deoarece marginea se poate schimba in timpul jocului si apoi sumele de pariere ar trebui sa se schimbe, in consecinta.

Urmand aceleasi linii ale acestei teorii, in situatia in care un procent ridicat de carti mici ramane in pachet; atunci aceasta produce o margine pentru dealer sau cazino.

Exerseaza sistemele de numarare a cartilor de Blackjack

Se recomanda exersarea si continuarea practicii de numarare a cartilor de Blackjack pentru cele mai bune sanse de castig. Desi nu este permisa numararea cartilor in anumite cazinouri, folosirea sistemelor de numarare a cartilor de blackjack este permisa in cazinourile online.