Strategii pentru jocul de Blackjack

Strategii pentru jocul de Blackjack

Mai jos iti vom oferi cateva strategii pentru jocul e Blackjack. Jocul de Blackjack necesita anumite abilitati pentru a avea succes. Daca urmezi o strategie de joc, vei reduce marginea casei si cu siguranta iti vei imbunatati jocul.

Jocul de Blackjack – Organizarea bugetului

Inainte de a incepe jocul de blackjack, trebuie sa decizi care va fi bugetul pe care il joci. Este foarte important ca acest buget sa ramana fix, indiferent cat ai castigat sau ai pierdut. De asemenea, trebuie sa te decizi daca iti doresti o sesiune lunga de joc sau una mai degraba scurta. Daca plasezi pariuri mari, potentialul de castig va fi mai mare, dar sesiunea de joc mai scurta deoarece bugetul se va termina mai repede. Daca plasezi pariuri mai mici, vei putea avea o sesiune de joc mai lunga, dar castigurile vor fi mai mici.

Strategia de baza pentru jocurile de Blackjack

In cazul jocurilor de tip blackjack, este bine sa astepti atunci cand ai o mana de 17 sau mai mare. Cere carti intotdeauna daca valoarea mainii este de 12-16, iar cartea dealer-ului este de 7 sau mai mare. Cere intotdeauna carti daca mana totala este 8 sau mai putin. Dealerul are reguli pe care trebuie sa le respecte in ceea ce priveste momentul in care trebuie sa astepte sau sa ceara carti. Nu poate dubla sau imparti perechi. Faptul ca el are reguli nu poate varia, iar acest lucru face ca strategia ta de joc sa fie mai simpla.

Maini usoare la Blackjack

O mana usoara la Blackjack este o mana care contine un AS ce poate fi jucat ca 1 sau ca 11, fara ca mana sa aiba de suferit. Strategia optima pentru Blackjack dicteaza ca trebuie sa astepti atunci cand ai in mana un 19 sau un 20, dintre care un AS. De asemenea, trebuie sa dublezi intotdeauna cand ai un 13 sau 18, dintre care un AS, mai ales atunci cand cartea dealerului este de 4,5 sau 6.

Strategia de impartire pentru Blackjack

Daca cele doua carti de inceput sunt aceleasi, le poti imparti in doua maini separate, cu pariuri separate. Strategia de joc de Blackjack dicteaza ca intotdeuna trebuie sa imparti mana daca ai doi asi sau doi optari. Ar trebui intotdeauna sa imparti si daca ai trei sau doua carti, atunci cand mana dealerului este 4,5,6 sau 7. Nu trebuie sa imparti niciodata cartile atunci cand zi carti mari si de asemenea sa nu imparti cartile atunci cand ai 5.

Strategia de dublare in Blackjack

Dublarea in Blackjack este posibila doar atunci cand inca ai doar doua carti in mana. Prin dublare inseamna ca iti dublezi pariul si mai primesti o singura carte in mana. Strategia optima pentru blackjack dicteaza ca trebuie sa dublezi intotdeauna cand ai o mana de 11, cu exceptia cazului in care cartea dealerului este un AS. Ar trebui sa dublezi mereu pe o mana de 10 atunci cand cartea dealer-ului este de 9, 6 sau mai mica de 6.